Student 2010

Nu är det exakt 6 veckor kvar till studenten. Kurser avslutas och man känner att slutet är nära....

Idag fick vi student mössorna, min var lite stor men jag får väl ha stort hår eller så får jag ha den lite på sne. När jag kom hem tog jag på mig mina utspringskläder + mössa och skuttade omkring. Själva studentfirandet kommer väl troligtvis bli något superkul men efter då?.. I sommar blir det super roliga jätte välbetalda och lugnande jobbet på Sommarland. Sen återstår det att de vad som blir av mig.

Här är en tjuvtitt på hur jag kommer att se ut dagen vi springer ut (rim)
Ciao


Ps. de gula snörerna nedtill ska tas bort.

härliga vår

Idag har vädret varit underbart! På rasterna satt jag ute i solen och kännde fräknarna titta fram, sen såg jag vårens första citronfjäril. När jag kom hem satte jag och julia oss på husets solsida med varsin kopp kaffe och som det inte kunde bli mer vår så kröp en äcklig slö geting förbi..

Nu har jag precis varit ute på en löprunda i det fina vädret och snart blir det en kvällspromenad, idag är jag på hugget!

I lördags.. Jag och My kännde att festen hade dött ut lite!


Daaaans

Idag är det dansuppvisning i skövdes teaterhus, är inte jätte förberedd men det löser sig nog och blir riktigt ball. Igår var jag på stadt nykter (tog någon öl), det var en upplevelse i sig. Själv gick man runt med ett vattenglas, drack själv men även hällde i mina onyktra kompisar.. kände mig som en morsa som gick runt och hällde i vatten i alla.

Det var riktigt trevligt att träffa My igår, vi ses ju sådär en gång om året, och det är alltid lika trevligt. Det blev en heldel snack om dans och vilka skillnader det är i dansvärlden beroende på vart man är i från..

Nu gör jag mig redo för uppvisningen iallafall och hoppas det blir bra, Ciao!


Shopping

Idag hittade jag äntligen min utspringsklänning!
Det blev en från adidas, jag blir förhoppningsvis ensam om att ha den.




RSS 2.0