den lilla staden fick knappt något farväl

Tillbaka i vackra Bergen. De få dagarna jag var hemma i lisch räckte faktiskt gott och väl. Allt hade stått stilla fast ändå inte. Det var underbart att känna att man varit saknad och det var underbart att träffa alla dem man själv saknat. Men sen stack jag bara..  det blir liksom enklast så! Inte lika jobbigt liksom.

Nu ska jag dricka kaffe, åka till jobbet och dricka mer kaffe.. sen jobba..

Hade!

Joel har tagit sig in på min blogg..

jag tänkte att antingen har jag blivit helknäpp och glömsk eller så är det någon annan som skrivit inlägget nedan.. Jolle. Anyway. Det kanske är sant. Eller jag menar låten eller jag menar vilken självuppofring. Vet inte. 

Inatt sov jag 16 timmar.. Somnade rund klockan 17 i går kväll, och vaknade kl 09 i morse! Den sömnen behövdes väl. Vaknade på fel sida av någon anledning, sånt är jobbigt.

sur-bild.


den här fick mig att tänka på dig.. eller mig.. eller oss.. eller va?



vi ses snart!

/jolle

Idag jämförde min chef vår arbetsplats med en kokain-fabrik.. på radion!

Han är en sån där chef som man liksom bara tycker om! Vi sjunger cornelis vreeswijk låtar ihop, alltså, jag lär han texten och han repeterar.

Jag har fått förlängt på Ikea, i alla fall en månad till, sen förhoppningsvis mer! Jag jobbar ju egentligen inte för Ikea utan för Manpower. Då vet man ju aldrig hur länge ikea trenger min hjälp, så att säga. Men än så länge har det ju flytit på.

Vi snakkes. Haaaaade.

Den här mannen saknar jag lite, men bara lite, för annars blir det jobbigt!



days chasing days

Har verkligen kommit in i en rutin nu. Det där med att bo ensam är inte så farligt, ganska trevligt faktiskt. Åker till jobbet, också ganska trevligt. Tränar när jag orkar och sånt. Jag trivs.

Det var bara det. Hade!


vad gör DU en fredagskväll som denna?

Jag tar det ap-fett chill.


Jag har en plan, en mycket bra plan, jag skulle vilja kalla det en AP-bra plan.


Men vad planen är, det säger jag inte.

Det har däremot börjat bli lite kallt och snöigt här i bergen, så jag köpte en värmande mössa. Jag ser knappt någonting när jag har den på mig, men den värmer. Det är huvudsaken! (huvud-saken)


känner mig som ett dagisbarn i galonbyxor som hellre vill vara inomhus och leka istället för att gå ut! nu tar jag en kvällspromenad!



goomorron goomorron!

Jag gör allt på rutin nu mera. Måndagar varannan vecka=kortvecka, stiger upp runt tio för att senare börja klockan tolv ute i Åsane.

Vaknade precis och har just satt på mitt morgonkaffe. Nu väntar jag på det och lyssnar på The fugees, Lauryn Hill är lite av min idol. heepålä!






egen och märkvärdig!

ÅÅÅH JAG ÄLSKAR REBECCA OCH FIONA...

Ne men alltså, jag menar dom är skit balla, det dom står för, det dom gör. MEN ALLVARLIGT.. om jag ser en enda kommentar till med citatet; "glida runt, hänga runt, låna pengar" så spyr jag nog ihjäl mig.. Alltså helt plösligt är det jäävligt coolt att vara dj och klä sig jävligt snyggt. NU är det ok, för nu är det coolt och inne liksom.

Precis som det där med rött hår.. visst är det märkvärdigt.. jag gör allt för att vara märkvärdig. Det där menar jag inte. Jag gör inte allt för att vara märkvärdig. Jag gör det för att jag vill, för att jag trivs och för att jag inte trivs med att vara en masskopia som bara gör det som är "rätt" för stunden, och klär sig i det som alla tusen andra bloggare har. Men när man är i från en liten stad handlar allt om att vara märkvärdig. Den som sticker ut gör fel, den vill synas och vara liiite bättre. Det där med att vara lite bättre kan jag hålla med om.. För det är jag faktiskt. Inte i den meningen att jag är bättre för att jag inte klär mig som alla andra, utan jag är bättre för att jag inte gör som många andra, liksom känner ett tvång, ett måste, bara för att inte höra skit. Passa in, det är det viktigaste.

Det värsta som finns (som jag nämnt tidigare)är när någon exempelvis tar fram ett klädesplagg och säger; JÄVLAR vad snyggt!.. men det här skulle jag aldrig kunna ha på mig..

Det är det jag menar med att göra som alla andra bara för att. Jag klandrar ingen bara för att de "passar in" så länge de trivs med det, känner sig snygg och inte håller tillbaka. Men så fort man gör det har man fastnat för mainstream och ett skevt samhälle fullt av masskopior. Jag håller med om att jag låter jävligt bitter, men jag har haft en sån dag bara. Ibland är det skönt att skriva av sig!



tack för dom gamla soltorkade tomaterna!

Igår kväll kräktes jag.. massor! trodde jag var magsjuk, men det var bara en liten släng av matförgiftning. Så blir det när man är en pengakåt svensk som gör allt för att spara pengar. Då tar man gladeligen emot gammal mat!

aaaja... i alla fall.

Här händer det inte så mycket, jag knegar på och bestiger berg, that's it.

Livet fortsätter som vanligt här i Bergen.


RSS 2.0