Damian är så söt


apa

Jag blir så trött...

Förutom att jag jobbar arslet av mig och inte träffar några andra än mina medarbetare och barnfamiljer, så har jag även igen mobil. Min gick sönder så jag fick låna Lousie mobil. Efter en vecka med den mobilen så blev det puk-kod. Skulle få koden skickad till mig för tre dagar sen men den har inte dykt upp, kan inte heller ringa telia eftersom att jag jobbar hela tiden och jag har ju inte precis en mobil jag kan ringa ifrån. Därför finns jag inte förutom på livet (facebook), och sommarland såklart.

APA..





you are who you are


jag gör allt för att vinna...


jobba jobba jobba

Jävlar vad jag ska jobba.. Det behövs.

Igår var jag dock lite borta, allt som folk sa till mig var jag tvungen att uppprepa bara för att vara säker på att jag hört rätt. Kom hem igår natt vid fyra tiden och sen upp till jobbet. Anledningen var att jag i sista minuten kom på att jag skulle åka till Stockholm och kolla på Nas och Damian Marley och sedan åka hem. Bra idé! faktiskt, trodde inte att jag skulle palla att åka till jobbet kl nio dagen efter men det gjorde jag även om min hjärna inte hängde med så var jag där iallafall.

Nas och Marley spelade på Grönalund och det var jag bra för mig, då blev det helt gratis och VIP åkband.. lyxigt.
Jag tvingade iallafall Joel till att köpa några åkbiljetter så vi kunde åka en grej. Vi åkte insane, det roligaste med den var Joels reaktion när han blev rädd.

Konserten var gryyyyyyyyyym! fetgryyyyym.






i'm on a horse


M.I.A -Teqkilla (remix) feat. Nicki Minaj


twilight

igår kollade jag och joel på nya twilight filmen, den var jätte bra! första filmen var super andra filmen var en stor besvikelse och tredje filmen vägde upp den andra... alltså hoppas den fjärde filmen blir bra!


båt

Nu har jag jobbat två dagar, en dag på tex mex och en dag på campingen. Gött.

I morse sprang mamma in i mitt rum och tyckte att jag skulle gå upp klockan halv nio när jag kom hem från jobbet igårkväll helt död vid halv tolv. Men nu ska vi ialla falll ut på sjön, sola och bada är ju aldrig fel.
Åh vad jag älskar sommaren!


om man ändå kunde passa i denna frisyr, skulle vara perfekt varma sommardagar.



RSS 2.0