Stockholm

Har varit i Sthlm i några dagar nu, och har några kvar.
På dagarna gör jag inte så mycket eftersom att Joel jobbar. Idag har jag i alla fall varit på stan och gjort lite inköp. En utspringsklänning som jag ska byta, silvernikegladiatorsandaler som är ett jätte långt ord. Sen köpte jag också en jeans jacka med mussepigg på al'a 90/80-tal. Nu har jag precis städat, dammsugit och diskat och känner mig helt slut.
Det var nog allt, ciao.




hej lördag

Vaknade och nu laddar jag för ännu en löprunda. Efter det blir det till att städa och fixa.

Klockan två ska jag åka och hämta Joel på götene busshållplats, har aldrig varit där men det blir nog inte svårt att hitta. Sen blir det till att fira söta Clary. Verkar som att det kommer bli en bra lördag och nu har den bara börjat.

Ciao!

 

freeedag

Sitter och laddar för en löprunda, jag SKA ta mig iväg! har iallafall på mig en "riktig" springdräkt så jag ser professionell ut..

Efter blir det en lång skön dusch, fixa sig lite och känna mig sjukt nöjd.

nu drar jag!


chatroulette


Träning

Nu har jag verkligen kommit igång, det känns sjukt skönt.

Förra veckan tränade jag 6 pass, denna vecka är jag än så länge upp i 2. Vet inte hur länge det är kommer hålla men som jag försökt förklara för mina vänner går jag verkligen fullt ut när det väl gäller men när jag känner för det kan jag bara lägga av helt. Jag är lite hispig på så vis.

Nu ska jag ta mig till skolan och filma det sista i vårt projektarbete, får se hur det blir i slutändan.
Ciao


Nu kör vi!

underbart


snyggt


glad kvinnodag

Idag är det internationella kvinnodagen. Nu fortsätter diskussionerna om att kvinnor ska ha lika mycket betalt som män, ska ha samma chanser och möjligheter bla bla. Mycket snack. Visst Sverige har kommit sjukt långt när dt gäller jämställdhet om man kollar tillbaka på de senaste 50 åren men jag tycker inte det är något att skryta om. Vi är inte jämlika när kvinnor får mindre betalt för samma jobb, vi ska väl alla ha samma möjligheter. När man frågar en kille i min ålder, är du feminist? då får man oftast ett skratt som svar, säkert. De tror fortfarande att feminister är manshatande, håriga os.v. Visst dom människorna finns det, men man ska ju aldrig hata någon pågrund av kön, bara för att kvinnor blivit förtryckta i massa år betyder det inte att en kvinna på grund av historien har rätt att hata nutidens man. Feminist betyder egentligen bara jämställdhet mellan män och kvinnor, och det vill väl alla ha eller?

Ps. Dagen till ära ska en hund som josefin känner kastreras idag.. skämt o sido. 

Nu ska jag gå till skolan för första gången på en månad! Studielusten lyser om mig!

Ciao



ack, tidiga morgon

Sitter här andra dagen på min praktik på F7 Såtenäs. Fram tills igår trodde jag att min pappa bara satt på jobbet och läste aftonbladet typ, men han jobbar faktiskt. Han är duktig han. Ser riktigt proffsigt ut när man läser på dörren utanför hans kontor; Michael Briné, chef specialverkstad. Men sen kollar man in och där sitter min lite småtöntiga pappa och skriver med pekfingervalsen på sitt tagentbord.

Just nu sitter jag och väntar på nio-fikat sen tänkte jag plugga lite körskoleteori, Här finns det ingenting jag kan göra, blir jag riktigt uttråkad kan jag väl sno ett plan eller nått. Det skulle chocka gobbarna här.

RSS 2.0