Dont be a dip-shit you fuck-ass!


Livet blir inte riktigt alltid som man vill.. sånt ÄR faktiskt livet! visst, släng dig i väggen, you going down!






Sluuuuuuuuuuuuuuut

Nu har jag absolut ingenting kvar i skolan. Känns konstigt men otroligt skönt. Vi hade dramaföreställning idag och det gick finemang, jävligt varmt och töntigt bara.
Mitt långa bruna hår var inte speciellt mysigt heller, det kliade och stacks.


when they aren't looking... Punch'em in the neck.


en ny sån där låt av hon den dära


hejhoppgummisnopp

Nu är plugget snart klart! Gjorde två jobbiga grejer idag, tal i svenska C för ca. 100 pers. Sedan var jag tvungen att snacka ett tag i filosofiska termer.. Nu är det klart iallafall. Det enda jag har kvar nu är ett hyllningstal till alla mammor, det ska nog inte bli svårt.

Idag var vi och kikade på vårt studentflak, det var snyggt, ett AS snyggt studentflak. Julia var noga med att poängtera att den hade fyra hjul.. det var ju bra


NU ska jag skriva om alla mammor, hejs



Jag och min kära mor.

de brukar säga att jag har för mycket fritid, men det har jag inte..

Nu är det vara en och en halv sak kvar i skolan.. känns nästan lite tomt att inte böhöva plugga så mycket som jag brukar. Men nu får jag väl bara ändra fokus till teorin, så jag kan få ett helvetesjävlakörkort någongång.

Idag kommer Joel hem!! Vi har inte setts på en månad, känns lite konstigt.

Nu ska jag åka till skolan alldeles för tidigt, bara för att jag inte har så mycket annat för mig..

Jag har målat naglarna iallafall..




sol

Idag har jag solat, nu har jag på mig en rosa tröja och matchar den..

Igår tog vi foto till studentflaket, gick ju sådär. Vi spårade totalt men förhoppningsvis får vi ut en bild av det hela men jag kan inte lova att det blir vackert! Vi drack lite öl och grillade, jag åt grishjärta.. det var gott. Senare begav jag mig till sockerbruket och kikade på när simon och dom spelade, dom var bra.. jag var varm..

här är ett litet sneak peak på bilderna i från gårdagen..


jaa.


solsommaröl

En rastlös dag!

I skolan var det filmvisning på våra marknadsföringsfilmer, vår var rökning dödar.
Efter det gick jag ut och rökte.

Kom hem efter skolan och stensomnade! vaknade av att glada Antonia ringde och taggade mig till att dra ut och springa. Sagt och gjort, det var himlans varmt bara. Rövsvett var ett faktum..

Ikväll blir det myskväll med öl, balkong och tjejsnack. Herroooo


rumphaka

Igår pluggade jag som en ekorre på speed. Men det var ändå inte mycket som blev klart, jag fattar inte!

Idag ska jag iallafall göra en massa viktiga saker som jag glömnt bort, men förhoppningsvis kommer jag ihåg det under dagens gång.. Annars kanske de inte var så viktiga. Men jag minns att jag hade lite småpanik innan jag skulle sova, och kom på en miljon grejer jag skulle göra idag.. nu är det glömt.
Nu ska jag till skolan och låta studielusten sprida sig i korridorerna.
hej.





Alice i underlandet


ah


soommarrrllaaanndd...

nu bär det av till ännu en utbildningsdag på Skara sommarland, tur att man får betalt. Jättemycket pengar, AS bra lön. Det här blir min sista sommar på det jobbet, efter bär det av ut i världen.
det va de.

Jag avslutar med att citera min syster
A: Oj, där bajsar den fågeln!


AS sugen på jobb..


en säck potatis!

Idag har jag pluggat, sprungit och gått en mil tillsamans med ungefär 200 pensionärer. Schysst träning men jag tror inte att många gamlingar fattade vad de gett sig in på. Uppförsbackar och branta stup.

När vi var klara med rundturen hade jag en lott, jag vann en säck potatis i från skaraborgs slätten, jag blev glad!
de var de.


jobb

nu ska jag åka på utbildning på Skarasommarland, förstår inte varför. Var ju på utbildning förra året. Samma sak liksom. ÄH, nu åker jag till Skara.


idag dansade jag med zambier

Idag skakade jag rumpan tillsamans med ett gäng ungdomar ifrån Zambia. Kan inte säga att jag var grym på det, men grymt kul var det! Började prata med en tjej därifrån som hette Rebecca, vi bytte mail adress och jag tänkte på något sätt ta mig till Zambia, någon gång.

Ikväll festar jag inte, jag går inte all in, jag köööör inte och jag ska heller inte bli redlöst full..
Jag ska plugga.



Bild ifrån Hernes fest på påskafton, då var jag fest.

Körkort?

nej, inte än.. Men igår bokade jag teori och uppkörning, så nu är det nära.

Idag skiner solen och det gör mig glad, har dock inte hunnit "känna" på vädret. Kan ju vara iskallt. Är det varmt och soligt hela dagen ska jag tralla hela dagen och vara lite sådär lycklig. Det är bra att vara det ibland tycker jag!
Nu ska jag kolla på tv-shop, hejdå.


Man hajar visst! pucko!

Dansuppvisningen gick jätte bra, lite tråkigt bara att det troligtvis är den sista och inte ens mina föräldrar var där och kolla Buuhuu, kännde mig som ett litet barn...

Var med i tidningen idag, kul. Enligt den var det ingen som fatta varför vi fjantade runt. Jag citerar: "Det här ska föreställa en toalettkö om vi får tro pogrammet. Vi hajar inte riktigt, men bra var det."

Jag trodde ett spolningen i början gjorde det ganska uppenbart, aja!
Nu tar jag min hoj till ännu en skoldag, som bara tar mig närmare till studentdagen.



Dansuppvisning

Idag blir det dans för hela slanten, kul.
Blir troligtvis sista gången jag är  med eftersom att jag förhoppningsvis har flyttat ifrån Lidköping till hösten. Det var nog det. hääpålä.


Filmkväll

Efter städningen begav jag mig till Maja och Anton för filmkväll. Först blev det en massa nostalgisnack med Antonia, Maja och Julia. VI snackade om tiden när man drack importsprit, blev jätte full och odräglig, vi snackade om hur man smög in alkohol på parken om hur man försökte dölja sin fylla för föräldrarna o.s.v. Det snacket höll på ett bra tag och vi kom alla fram till hur långt borta det kändes just nu, vi börjar växa upp..
Sedan hade Antonia med sig gamla filmer som jag, hon, Sophia och Kim spelade in när vi var 14, 15 år. Det var pinsamt. Alla var lite skämtsamma och roliga, jag däremot försökte endast vara snygg... Det var ju kul.. Även om jag försökte mitt bästa funkade det inte riktigt heller.

Sedan bestämnde vi oss för att titta på film, det slutade med att vi valde filmen Léon ifrån 1994. Den var grym! Verkligen värd att se om man inte gjort det. Filmen handlar om mord, vapen och tragedier. Natalie Portman spelar en revolterande 12, redan då var hon snygg.

Nu ska jag förtsätta städa lite, sen får jag se vart dagen tar mig.


Léon.

Fredagsmys

Igår hade jag planerat in städning och plugg, sedan kanske lite film mys. Det började med att jag och syrran stådade och försökte sortera lite i vår garderob men vi blev inte klara på lååånga vägar. Jag kom på att jag inte shoppar så mycket längre jämfört med min syster, vet inte ifall det är bra eller dålig. Bra tror jag, då jag troligtvis fyller mina dagar med annat, men pengarna, dem försvinner ändå. Konstigt.


Såhär ser början på vår garderobs städning ut.



Stress

Just nu vill jag bara att skolan ska vara över. Nu är det så mycket plugg att jag liksom gått in i en icke levande kropp och pluggar som en robot. (djup beskrivning, verkligen) Imorgon har jag en avgörande affärsjuridik dugga, filosofi snack och möte med projektarbetshandledare.. På söndag är det dansuppvisning och danserna måste sitta perfekt, sammanlagt är det fem olika varav en har jag i stort sett missat fem åttor.. Så det blir plugg och dans för hela slanten under helgen,  nu är längtan efter fritid mycket stor.

Idag var hela skolan i den nya arenan och lyssnade på intressanta människor, först Christer Fuglesang sedan Benny Haag. Efter lunchen var det meningen att man skulle lyssna på Laila Bagge och Mårten Andersson. Jag hade för mycket panik inför pluggandet så jag gick hem istället och gick in i mitt robotplugg..

Nu ska jag snart iväg till dansen och försöka lära mig det jag missat!
Hejdå


Fet posebild på mig ifrån helgen.. Jag ser ut som min mamma!

drama drama drama

Jag blir bara så trött på hur i stort sett vuxna människor kan göra och agera som de gör, snackar skit och hittar på, allt för att skapa drama. Jag blir så trött.. jävlafanarsleskitapa/or

RSS 2.0