Nu drar jag till götet


Ginger





skönt

Igår klarade jag min prövning i italienska!
Det var som en sten släppte och nu kan jag slappna av lite igen.

I helgen åker jag till Göteborg och firar mette lite, nästa helg åker jag till Italien och efter det stannar jag lite i Stockholm. Sen längtar jag en massa till sommaren. Det var de. Hej.


who says


Min hjärna rinner ut genom öronen och hamnar på golvet så jag halkar runt i den

Jag orkar inte plugga mer, jag förstår inte människor som klarar av att fortsätt plugga direkt efter gymnasiet. Jag kommer att vägra plugg, iallafall några år efter studenten. Våran psykoligi lärare sa något väldigt peppande.. Hon frågade ifall vi var stressade innan studenten, såklart sa alla ja. Efter det sa hon att efter studenten då kommer många att gå ut i arbetslivet o.s.v. Men sen var hon bara tvungen att på peka att vi faktiskt inte blir någonting efter studenten, det är bara fortsätta att plugga för att bli något, tack så himla mycket! och tack för mig.
 
Snart är det vuxenvärlden som gäller

Jag ser extremt vuxen ut på denna bild, innan maskeraden när jag och Joel var bakrånarna Bonnie & Clyde. Var nog ingen som fattade vad vi var.




Söndaaag

Just nu sitter jag och min syster mittemot varandra och skriver febrilt på varsin mini dator. Jag skriver en debattartikel och hon gör någon matte grej. Snart blir det att lägga ifrån sig datorn och plugga italienska. Appropå italienska. Jag, Louise och Josefin har bokat resa nu, den 5 februari åker vi och den 15 februari kommer vi hem. Det blir nog bra hoppas jag, om vi kommer kunna använda kameran. Detta var en liten uppdatering om vad jag gör just nu. intressant? tack för mig!

Bassano Del Grappa, Italien.

 

-


En lördag kväll

Igår jobbade jag för första gången helt på egen hand.
Det gick jätte bra! så det var en lättnad. Efter det gick jag hem och tillbringade resten av kvällen med mina föräldrar och kollade på filmen mamut. Den var ok.

Idag skulle jag haft lite smink kväll hemma hos mig, men i sista sekunden ändrade sig planerna. Så det var bara att vänta på vägen till ica, när jag skulle köpa massa grejer till kvällen.

Så som sagt ändrade planer, får sitta hemma med mina föräldrar och kika film ikväll igen. Kanske får försöka fixa tillbaka det gamla utseendet på bloggen, inte för att det skulle göra så mycket skillnad. Men då har jag något att greja med iallafall. Ciao

till mette


Tänkte på en sak

jo jag tänkte på en sak appropå bloggar och sånt där. För att få många läsare gäller vissa saker. Antingen att man skriver om någonting mycket intressant, alltså mer än vad man åt till frukost, typ. Eller att man varit med om en tragedi, de verkar locka folk.. Eller att man ser sjukt bra ut och vet om det, så man lägger ut en miljon bilder på sig själv där man intar en ny cool pose. Eller att du är sjukt "fjortis" gör en massa saker som retar andra och därför tydligen lockar till dem som hatar dig. Alltså hur går det till egentligen, någon arg person går in varje dag på den andra personen i frågas blogg, sen sitter de typ och bara stör sig på allt som skrivs görs eller hur de ser ut. Jag menar är det så intressant? bygger de upp något slags hat för varje sidvisning..

Ja själva meningen med bloggar är väl att man för andra verkar intressant eller på något sett intresserar både hatare och älskare.

Min blogg den är var den är, sjukt osammanhängade, råkar reta upp andra människor fast det inte var det som var meningen från början. Jag är inte super snygg och försöker heller inte få någon bekräftelse med en massa bilder på mig själv(även om det är några snycken så är inte det meningen med det hela) men sanningen är den att jag heller inte bryr mig.

Så varför blogga? fråga mig inte, men en sak som är säker är att det finns viktigare saker i livet än att se till att uppdatera bloggen varje dag. Tack för mig.



"jag är snygg och jag vet om det"

Hos mette

vaknade upp av att mette var omtänksam och stoppade om mig med sitt täcke, kunde dock inte somna om så jag gick upp.. kl nio. Jag och mette gjorde kaffe sen gick hon till jobbet. Nu har jag fått upp Maja och vi tänkte gå en sväng på stan. Alltid samma stress om vad man ska ha på sig, jag skiter i det. Ikväll blir det födelsedagsmiddag hemma hos Mette och det blir nog super mysigt. Gissar på att hon kommer bli super lycklig för vår present.

nu ska jag noppra Majas ögonbryn. klart slut.


uppdatering

jag är ingen bloggare..

men lite har jag iallafall att berätta. Jul och nyår var bra, julen var mysig och med min stora släkt blev man aldrig lämnad ifred. Nyår var super, satt hemma hos Joel vi lagade god mat och tog oss fram till torget vid tolvslaget, därefter gick vi på festen på ssw.

De senaste dagarna har det hänt mycket. Joel har flyttat till Stockholm, jag har börjat göra mig redo för ännu en skoltermin, jobb, dans och ännu mer plugg. Som vanligt är det bara att bita ihop.

iallafall..

Idag ska jag, lollo och Josefin planera våran Italien resa, äntligen ska vi komma iväg! Men just nu sitter jag bara och väntar på att resten av staden ska vakna upp så man kan börja bli lite aktiv. Ciao





RSS 2.0